Ja Tevi interesē uzzināt vairāk par dažādiem reliģiskiem procesiem Latvijā un pasaulē un to, kā tie ietekmē mūsu ikdienu, tad piesakies dalībai Jauno teologu un reliģijpētnieku universitātē (JTRU)!

Šogad JTRU notiks attālinātā formātā 16. martā, sākot no plkst. 10.00, kur dienas gaitā interesentiem būs iespēja piedalīties vairākas lekcijas par tēmām, kas saistītas ar teoloģiju un reliģijpētniecību. Šogad pievērsīsimies reliģiskai dažādībai Latvijā, pasaules reliģijām, literatūras un reliģijas mijiedarbei, kā arī praktiskajai un sistemātiskajai teoloģijai. Piesakies jau šodien!

 

Aicinām izmantot šo iespēju tiem,

>> kuri šogad plāno uzsākt studijas Latvijas Universitātes studiju programmā “Teoloģija un reliģijpētniecība”;

>> kuri vēlas labāk izprast teoloģijas un reliģijpētniecības nozares;

>> kuriem interesē reliģiskie procesi Latvijā un pasaulē;

>> kurus pārsteidz, ka notiek šādas nodarbības;

>> kuri grib izmēģināt ko jaunu!

 

Izzināsim pasauli kopā!

 

Ja esi ieinteresēts teoloģijas un reliģijpētniecības studijās, aicinām 19. martā apmeklēt arī Atvērto durvju dienu! Plkst. 14.00 dekāne iepazīstinās ar studiju programmas saturu un uzņemšanas nosacījumiem, pēc tam plkst. 14.30 interesentiem būs iespēja apmeklēt vienu no bakalaura studiju programmas "Teoloģija un reliģijpētniecība" lekcijām: kristietības vēsture (vada Andris Priede) vai ievadu praktiskajā teoloģijā (vada Linards Rozentāls). Lekcijas ilgums 1,5 stunda. Atvērto durvju dienas notiks klātienē Raiņa bulvārī 19, 161. telpā (LU galvenā ēka, cauri garderobēm, gaiteņa galā pa labi). 

 

Jautājumu gadījumā raksti uz ilze.stikane.tf@lu.lv.

Dalīties