Prakses vieta lielākajā studentu biznesa inkubatorā Latvijā, iespēja darboties komunikācijas un projektu vadības nozarē, bet pirms tam - apmācības 3000 EUR vērtībā. Tieši to piedāvā #futurecreators pavasara programma. Iesaisties un kļūsti par daļu no inkubatora kopienas!

LU studentu Biznesa inkubators meklē aktīvus, radošus un motivētus studentus, lai piedalītos nu jau otrajā #futurecreators prakses programmā 2021. gada pavasarī. Iesaistoties programmā, tev būs iespēja veidot saturu inkubatora un “Icebreakers” kanāliem (ziņas, bloga un sociālo tīklu ierakstus u.c.), kā arī organizēt dažādus pasākumus, tostarp diskusijas, lekcijas un arī “Demo dienu”, kurā jaunuzņemtās inkubatora komandas prezentēs savas biznesa idejas žūrijai un sacentīsies par naudas balvām. 

Prakses pirmajā mēnesī katru nedēļu tiks organizētas apmācības. Nodarbības par kvalitatīva satura (sociālo mediju ierakstu, preses relīžu u.c.) veidošanu vadīs Labs of Latvia redaktore, marketingfans.lv vadītāja Ieva Treija, kurai ir pieredze gan žurnālistikā, gan mārketingā un sabiedriskajās attiecībās. Zināšanās par projektu vadību, vizuālo materiālu veidošanu un atbalstītāju piesaisti dalīsies inkubatora vadītāja Māra Birzniece. Apmācībām noslēdzoties, praktikantiem gan individuāli, gan komandās tiks dota iespēja pašiem izmēģināt spēkus komunikācijas un projektu vadības nozarē. Būs iespējams veidot bloga un sociālo tīklu ierakstus, strādāt pie vizuālo materiālu izveides, organizēt un moderēt pasākumus, kā arī darboties pie podkāsta satura veidošanas. 

Programmas mērķis ir katram praktikantam sniegt papildus zināšanas un iespēju iegūt praktisku pieredzi kvalitatīva satura un vizuālā materiāla izveidē, pasākumu organizēšanā, iekšējā un ārējā komunikācijā un atbalstītāju piesaistē. Prakses noslēgumā katrs praktikants saņems apliecību par veiksmīgi izietu programmu. Šo trīs mēnešu laikā būsim gatavi palīdzēt ikvienam attīstīt savas prasmes un zināšanas, kā arī nodrošināsim vidi, kurā varēsi eksperimentēt un izpausties ar jaunām un aizraujošām idejām!

Praksei vari pieteikties līdz 11. martam, sūtot savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pastu: biznesainkubators@lu.lv. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar inkubatora kopienas vadītāju Elizabeti Zariņu: elizabete.zarina@lu.lv

Dalīties