Līdz pat 4. septembrim turpinās uzņemšana Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātes bakalaura un maģistra studiju programmās.

Uz kādu no maksas bakalaura un maģistra studiju programmas studiju vietām ir iespēja pieteikties klātienē LU Teoloģijas fakultātes 162. telpā (Raiņa bulv. 19), uzreiz arī parakstot studiju līgumu. Fakultātes darba laiks tuvāko nedēļu laikā: 

  • 25. un 27. augusts 12.00 - 18.00
  • 26. augusts 10.00 - 16.00
  • 1., 2. un 3. septembris 11.00 - 18.00
  • 4. septembrī 10.00 - 15.00

Piesakoties studijām klātienē, līdzi jāņem:

>> Diploms un tā pielikums maģistriem, savukārt bakalauriem centralizēto eksāmenu rezultāti (lūgums jau iepriekš sagatavot kopijas)

>> Personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte)

>> Maksājuma apstiprinājums 

 

Pieteikšanās elektroniski

Latvijas Universitāte nodrošina, ka gan bakalaura, gan maģistra studiju programmām iespējams pieteikties arī elektroniski līdz pat 1. septembrim***:

Informācijai par Teoloģijas fakultātes studiju programmu un dekanāta darba laikiem, rakstiet uz teoldept@lu.lv. 

Savukārt visu nepieciešamo informāciju par studiju iespējām un pieteikšanos iespējams uzzināt, iepazīstoties ar vispārējiem uzņemšanas noteikumiem, vai sazinoties ar LU Studentu servisa departamentu e-pastā studijas@lu.lv, vai zvanot uz 67034444, vai rakstot uz Whatsapp 24789066.

Izvēlies panākumus, studē Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē! Izzināsim pasauli kopā!

***Informējam, ka bakalaura un maģistra studiju programmā iespējams pieteikties tikai uz maksas studiju vietām, jo budžeta vietas jau ir aizpildījušās vispārīgās uzņemšanas laikā. Ja aizpildiet anketu elektroniski, sistēma piedāvās arī iespēju izvēlēties tikai budžeta finansējumu, bet tas nenozīmē, ka budžeta vietas vēl ir pieejamas. Lai pieteiktos elektroniski, norādiet maksas finansējumu pie finansējuma avota. 

Dalīties