Ārkārtējās situācijas laikā gan bakalaura, gan maģistra studiju programmas noslēguma darbu aizstāvēšana Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātē norisināsies attālināti. Lūdzam studentus un mācībspēkus iepazīties ar izmaiņām.

1) Bakalaura vai maģistra darbu iesniegšanas termiņš ir 2020.gada 18. jūnijs.

Bakalaura vai maģistra darbu aizstāvēšana paredzēta 2020.gada 25. jūnijā.

2) Studējošie izstrādāto bakalaura vai maģistra darbu līdz noteiktajam iesniegšanas termiņam (18.06.2020. plkst. 17:00) augšupielādē LUIS vietnē - darba elektronisko versiju (bez e-paraksta) vai ar drošo e-parakstu parakstītu versiju, kā arī nosūta to (1): uz TF dekanātu (teoldept@lu.lv), (2) darba recenzentam, kā arī (3) darba vadītājam.

3) Saņemot darba gala versiju, bakalaura vai maģistra darba vadītājs elektroniski nosūta uz TF dekanātu apliecinājumu par darba rekomendēšanu aizstāvēšanai (e-pasta veidā uz adresi teoldept@lu.lv), vai paraksta noslēguma darbu ar drošu elektronisko parakstu, informējot par šo faktu TF dekanātu (teoldept@lu.lv). Gadījumā, ja darbs nav rekomendējams aizstāvēšanai, darba vadītājs nosūta uz minēto e-pasta adresi negatīvu slēdzienu.

4) Bakalaura vai maģistra darbu aizstāvēšana notiek attālināti “Microsoft Teams” vidē, Bakalaura studiju programmas “Teoloģija un reliģiju zinātne” Bakalaura gala pārbaudījumu komisijai (turpmāk: Komisija) un studentiem pieslēdzoties studiju kursa izvēlnei “Bakalaura darbs” vai maģistra gala pārbaudījumu komisijai (turpmāk: Komisija) un studentiem pieslēdzoties studiju kursa “Maģistra darbs” izvēlnei. TF personāls sadarbībā ar LU IT speciālistiem koordinē procesus, lai nodrošinātu šāda veida aizstāvēšanu.

5) TF dekanāta darbinieki sagatavo bakalaura un maģistra darbu aizstāvēšanas grafiku un informē studējošos un recenzentus par konkrētu laika intervālu, kurā studējošajam notiks darba attālināta aizstāvēšana.

6) Recenzents nodrošina, lai studējošais sava bakalaura vai maģistra darba recenziju saņemtu vismaz 24 stundas pirms darba aizstāvēšanas. Recenzija tiek nosūtīta studējošajam uz e-pastu ar kopiju uz adresi teoldept@lu.lv.

7) Komisija iepriekš noteiktajā datumā un laika intervālā “Microsoft Teams” vidē nodrošina bakalaura un maģistra darba aizstāvēšanu. Sistēmas stabilitātes nolūkos studenti aicināti prezentācijas pievienot no sava datora (un neizmantot tiešsaistes prezentācijas).

8) Bakalaura un maģistra darbu aizstāvēšanā tiek piemērota LU un LU TF izdotajos tiesību aktos noteiktā kārtība. Tiesību aktos nenoregulētus jautājumus, kas saistīti ar attālinātās sēdes nodrošināšanas īpatnībām un neparedzētiem gadījumiem, tiešsaistē izlemj komisija.

9) Ja darbs nav bijis parakstīts ar drošo e-parakstu, studējošais saskaņā ar valstī tajā brīdi spēkā esošajām epidemioloģiskajām prasībām iesniedz TF dekanātā vienu izdrukātu, parakstītu un cietos vākos iesietu bakalaura vai maģistra darba eksemplāru. Bez tā nebūs iespējams saņemt diplomu.

Dalīties